Heini

Hiustenmuotoilu on intohimoni.
Yli kymmenen vuoden alalla olo aikani olen opiskellut ja työskennellyt Vidal Sassoonin leikkaus-  ja värjäystekniikkaan pohjautuvan filosofian mukaisesti. Hiustenleikkauksessa ei ole tarkoitus vain leikata hiusta vaan siinä on syvempi ajatus. Jokaiselle asiakkaalle leikataan yksilöllinen juuri hänelle sopiva malli.

Tässä ammatissa ei voi koskaan olla valmis tai liian hyvä. Jatkuva kouluttautuminen takaa kehityksen alalla.

Nautin erityisesti lyhyiden ja puolipitkien hiusten leikkauksesta. Varsinkin niissä toteutunut muoto näkyy. Vaikka leikkaaminen on ihanaa, voin sanoa olevani kuitenkin hiustenvärjääjä. Olen tarkka värien sijoittelija ja nautin keksiä uusia väriyhdistelmiä. Asiakas ei koskaan lähde kahta kertaa samalla värillä kampaamosta ellei hän sitä itse välttämättä vaadi.

Joka päivä hyvän leikkauksen tai värjäyksen tehtyäni voi vain ihailla kuinka asiakkaan piilotetun kauneuden voi saada esiin jopa aivan pienellä eri lailla tehdyllä jutulla.

Inspiraatioita löytyy joka puolelta kun pitää vain silmät auki. Luen paljon, pidän erityisesti museoissa ja näyttelyissä kiertämisestä. Niistä mulla tarttuu aina joku tuliainen mukana kampaamoon ja sinne olenkin halunnut koota ”kulttuurikirjaston” joka on kaikkien käytettävissä. Nautin arkkitehtuurista. Voisin kulkea vain eri kaupungeissa ja aistia eri vuosikymmeniä ja historian havinaa.
Vaikka olen kiinnostunut paljon kaikista ulkoisista asioista myös ihminen sisältäpäin kiinnostaa yhä enemmän: ravinto, henkinen jaksaminen, liikunta, kaikin puolin itsestä huolehtiminen jne. on tärkeitä asioita elämässäni.

1421.jpg