Do something with soul, creativity and love.
Leave a piece of yourself in your work.

Heini,

Salon owner, Sassoon trained

Katseita keräävät hiukset syntyvät ammattitaidosta ja taiteellisuudesta. Rohkeus uskoa kauneuteen on tärkeä syy miksi asiakkaat valitsevat juuri minut. Tarkoitus ei ole vain leikata hiusta vaan nimenomaan luoda oikea muoto jokaisen asiakkaan tyyliin sopivaksi. Nautin erityisesti lyhyiden ja puolipitkien hiusten leikkaamisesta, koska varsinkin niissä toteutunut muoto näkyy. Vaikka leikkaaminen on ihanaa, rakastan vielä enemmän hiusten värjäämisestä.

Olen tarkka värien sijoittelija ja pyrin keksimään joka kerta jotain uutta asiakkaalle. Päivän paras hetki on se, kun huomaa löytäneensä asiakkaan salatun kauneuden vain hiusta leikkaamalla ja värjäämällä. Kouluttaudun säännöllisesti kotimaassa ja välillä myös ulkomailla.

Inspiraatioita saan joka puolelta ympäristöstä, mm. seuraan erilaisia Instagram-tilejä somessa, käyn paljon taidenäyttelyissä, kierrän museoita, ihailen eri maiden arkkitehtuuria. Nautin koiran kanssa luonnossa liikkumisesta, myös luonnossa valokuvaamisesta, rentoudun pilateksessa ja joogassa, luen paljon kirjoja elämäkerroista dekkareihin. Rakastan taidekirjoja, joka näkyy myös kampaamossa.

heini-ingman0534.jpg