Filosofia

Yksilöllisyys. Hiustenmuotoilu on intohimoa. Yksilöllinen hiustenleikkaus ja siihen sopiva värjäys tuo asiakkaan parhaat piirteet esiin ja luo tasapainoisen kokonaisuuden. Oikeilla tekniikoilla hiuksiin saa luotua rakennetta ja liikettä tavalla joka näyttää vaivattomalta, mutta on loppuun asti harkittu. Työskentelyssä ”vähemmän on enemmän” kuitenkin asiakkaan persoonallisuus huomioon ottaen. Tekniikka yhdistettynä yksilöllisten piirteiden – luuston, kasvojen muodon ja ihon sävyn – korostamiseen, saadaan ylellisen harkittu lopputulos.

Ekologisuus. Otamme huomioon kestävän kehityksen ja olemme ekologisia. Käyttämämme KEVIN.MURPHY n pakkaukset ovat tehty kierrätetystä jätemuovista ja ovat kierrätettäviä. Hanoissa meillä on ECOHEADS -suihkupäät, joka säästää yli puolet käytettävästä veden määrästä, puhdistaa veden epäpuhtauksista ja ionisoi sen. Kampaamossa on myös hyvä ilmanvaihto ja raikasta hengittää. Tuotteiden eteeriset tuoksut eivät jää pölypilveksi ilmaan leijailemaan.

Poikkeuksellinen tuotetuntemus. Meille on tärkeä tuntea tuotteemme ja pystymme auttamaan asiakkaita enemmän kuin tuoteselosteessa kerrotaan.

100% takuu. Toivon, että asiakkaat ovat täysin tyytyväisiä lopputulokseen. Jos jostain syystä leikkaus tai väri ei toimi toivotulla tavalla, teemme veloituksetta kaikki tarvittavat muutokset.