_DSC1178.jpg

Tuotteet

 
 
kevin-murphy-logo.png
CF-logo-Pink.jpeg

KEVIN MURPHY- Skin care for your hair

KEVIN.MURPHY- tuotteet ovat syntyneet noudatellen samaa filosofiaa kuin ihonhoitotuotteet. Ne ovat suunniteltu painottomiksi, mutta äärimmäisen suorituskykyisiksi, tehokkaiksi ja antamaan pitkäkestoisen tuen. Ne eivät koskaan latista hiusta.

Kaikki tuotteet ovat sulfaatittomia, parabeenittomia eikä niitä ole testattu eläimillä. Niissä käytetään paljon luonnosta saatavia tehoaineita, vitamiineja ja aminohappoja, jotka korjaavat hiuksen rakennetta. Kasviperäisen antioksidantit vähentävät ympäristön vahingoittava vaikutuksia hiuksissa ja korjaavat jo aiheutuneita vahinkoja. Erilaiset uurteet ja kasvivoit kosteuttavat, silottavat ja pehmentävät hiuksia. Hiuksista tulee terveennäköiset ja -tuntuiset sekä silkinpehmeät ja kiiltävät. Jokaisesta tuotteesta löytyy lukemattomia tehoaineita - monipuolisten raaka-aineiden ansiosta voit samalla tuotteella muotoilla hiusta ja antaa hiuksille rakennetta, myös samalla hoitaa hiusta ja vahvistaa hiustenkasvua.

THE CHOICES WE MAKE

KEVIN. MURPHY välittää ympäristöstä ja se näkyy kaikista tekemistä valinnoista.
Käytetään kierrätysmateriaaleista tehtyjä, kierrätettäviä tai luonnossa hajoavia pakkauksia. Kulmikas pakkaustyyli vähentää kuljetuksessa tarvittavaa tilaa sekä pakkauksen valmistamiseksi tarvittavan muovin määrää.
Merkittävä osa pakkauksista on valmistettu kierrätetyistä vesipulloista. Kaikki pakkaukset tullaan valmistamaan merestä kerätystä kierrätysmuovista vuoden 2019 aikana. Tuotteiden raaka-aineet ovat lähtöisin tuottajilta, jotka käyttävät mikroviljelmiä, luonnonmukaisia kasvatusmetodeja ja ekologisesti kestäviä korjuutapoja.

KEVIN.MURPHY ei koskaan vahingoita testein eläimiä. Lisäksi vältetään käyttämästä raaka-aineita, jotka voisivat vahingoittaa eläimiä tai ympäristöä millään tavalla.

KEVIN.MURPHY on hyväksytty PEOPLE FOR ETHICAL TREATMENT OF ANIMALS (PETA)- organisaation listalle suositeltuna eläinkokeettomana yrityksenä. Tämä koskee sekä KEVIN.MURPHY hoito- ja muotoilutuotteita, että Color Me by KEVIN.MURPHY -ammattilaisvärejä.

Käytämämme KEVIN.MURPHY COLOR.ME värisarja on ammoniakiton eikä sisällä PPD:tä (sisältää sen johdannaisia, joten PPD yliherkkyystapauksissa kannattaa konsultoida silti lääkäriä).

Väri sisältää runsaasti luonnosta johdettuja raaka-aineita, jotka kosteuttavat ja elvyttävät hiuksesi. Lopputuloksena ovat kauniit hiukset uskomattomalla kiillolla.

3 ASKELEEN TEKNOLOGIA

1. MOLEKYYLITAKUU

Molekyylitakuun ansiosta värjäysprosessi on turvallinen ja ympäristöystävällinen. Riski ihoärsytyksille ja allergisille reaktioille on pienempi.COLOR.ME -väreissä on erityinen teknologia, jonka ansiosta yksikään värimolekyyli ei jää vapaaksi värjäyksen yhteydessä vaan kaikille löytyy pari. Parittomat molekyylit ovat käytännössä turhia ja ne huuhtoutuvatkin vain pesuveden mukana luontoon.

2. HAPETTUMISEN VIIVÄSTÄMINEN

Tämän askeleen ansiosta värjäystulos on tasainen ja joka puolelta peittävä. Lisättäessä COLOR.ME -hiusväriin CREAM.ACTIVATOR -hapetetta, ei hapettuminen ala heti. Sen vuoksi kampaajalla on aikaa levittää väri ja tulos on loistava.

3. ERITYISET MIKROPIGMENTIT

Lopputuloksena ovat kiiltävät ja terveemmän näköiset hiukset kuin yleensä. Parempi lopputulos johtuu COLOR.ME -värissä olevista äärimmäisen pienistä väripigmenteistä, jotka tunkeutuvat syvälle hiukseen, eivätkä jää vain hiuksen pintakerrokseen.

 
f4ec03ec-cab5-4889-9152-709a9daa0366.jpg
 
 

VIDAL SASSOON

”Vidal Sassoon nousi kuuluisuuteen 60-luvulla leikattuaan Nancy Kwanille upean geometristen polkkaleikkauksen. Aiemmin naisten hiustyylit olivat olleet käytännössä mahdottomia ylläpitää ilman kampaajan apua. Sassoonin tarkat leikkaukset mahdollistivat kampauksen laittamisen itse. Tämä vapautti naiset aikaa vievästä hiustenlaitosta. ”

Yksinkertaisuus ja henkilökohtaisuus, simppeli filosofia pätee Sassoon- hiustuotteisiin, joiden on tärkeää olla tehokkaita ja tarkoituksenmukaisia.
Kausittain vaihtelevista hiustrendeistä riippumatta hiuksia tulee aina käsitellä oikeanlaisilla hoito- ja viimeistelytuotteilla  Ne tekevät hiuksistani terveet ja kiiltävät ja luovat pohjan värjäykselle, leikkaukselle ja muotoilulle.
Kun leikkaus on hyvin tehty, et tarvitse raskaita tuotteita hiustesi viimeistelyyn. Tuotteet antavat ”näkymätöntä” pitoa, hius jää liikkuvaksi ja loistavat!

Tuotteet ovat jaettu kolmeen kategoriaan ”kuivaus”, ”leikkaus esiin” ja ”pitoa ja kiiltoa”.
Vaivattoman ja tyylikkään lookin voi luoda pienelläkin tuotevalikoimalla. Hiustyypistä ja lähtökohdasta riippumatta tulos on aina kevyen tuntuiset, luonnollisen kiiltävät ja ilmavasti liikkuvat hiukset.  kaikkia tuotteita voi yhdistellä keskenään, saat aina räätälöidyn avun hiustesi parhaaksi.

Sassoon tuotteiden tuoksu on kirsikan ja mantelin yhdistelmä. Ripaus raikasta greippiä ja sydäntuoksuna  vesijasmiini herättää aistit. Pohjatuoksuna yhdistelmä valkoista mysliä ja vaniljatankoa.

 
 
 

GHD-lämpömuotoilutuotteet

GHD valmistaa markkinoiden suosituimmat lämpömuotoilutuotteet!

Ghd:n suosio perustuu kahteen ominaisuuteen: laitteiden hellävaraisuuteen ja monipuolisuuteen. Tarkoin säädelty, kauttaaltaan tasainen lämpötila säilyttää hiusten kosteustasapainon ja estää niitä kuivumasta. Muotoilurautojen pinnoite tekee hiuksista sileät, kiiltävät ja pehmeät. Samalla laitteella suoristat, kiharrat ja taivutat, teet laineita, korkkiruuvia, tiukkaa ja loivaa kiharaa.

 
olaplex-logo-968px.png

Olaplex

Olaplex on alkuperäinen ja patentoitu kemiallinen keksintö ja kampaamoissa tarjottava uudenlainen lisäpalvelu, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. 

Kemiallinen ainesosa Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate pystyy yhdistämään hiuksen rikkoutuneet sidokset- kemiallisen käsittelyn aikana ja sen jälkeen- tehden niistä entistä vahvemmat, ilman silikoneja tai öljyjä. Olaplex on myös vegaaninen eikä sitä ole testattu eläimillä.

Olaplexia voidaan käyttää kaikkien kampaamoissa toteuttavien kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Olaplex Blond Multiplier No1 on hiusvärin, vaalennusaineen tai permanentin sekaan lisättävä tuote. Värin, vaalennus- tai permanenttiainen huuhtelun jälkeen hiukset hoidetaan Olaplex Bond Perfector No. 2:lla. Olaplex hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Kampaamokäsittelyjen välillä hiusten hyvinvointia ylläpitää kotona Olaplex Hair Perfector No.3 -tuotteella.

Olaplex No. 4 Bond Maintenance™ Shampoo vahvistaa, korjaa ja kosteuttaa hiuksia tehden ne uskomattoman kiiltäviksi ja helpostikäsiteltäviksi. Käytä aina hiusten shampoopesuun TAI huuhdeltuasi Olaplex No.3 Hair Perfectorin hiuksista. Sopii kaikille hiustyypeille, myös värjätyille hiuksille. 

Olaplex No. 5 Bond Maintenance™ Conditioner korjaa hiusvaurioita, silottaa ja vahvistaa hiuksia tehden niistä terveennäköiset ja kiiltävät latistamatta niitä. Sopii kaikille hiustyypeille, myös värjätyille hiuksille.