kevin-murphy-logo.jpg
CF-logo-Pink.jpeg

KEVIN MURPHY- Skin care for your hair

KEVIN.MURPHY- tuotteet ovat syntyneet noudatellen samaa filosofiaa kuin ihonhoitotuotteet. 
Ne ovat suunniteltu painottomiksi, mutta äärimmäisen suorituskykyisiksi, tehokkaiksi ja antamaan pitkäkestoisen tuen. Ne eivät koskaan latista hiusta.

Kaikki tuotteet ovat sulfaatittomia, parabeenittomia eikä niitä ole testattu eläimillä. Niissä käytetään paljon luonnosta saatavia tehoaineita, vitamiineja ja aminohappoja, jotka korjaavat hiuksen rakennetta. Kasviperäisen antioksidantit vähentävät ympäristön vahingoittava vaikutuksia hiuksissa ja korjaavat jo aiheutuneita vahinkoja. Erilaiset uurteet ja kasvivoit kosteuttavat, silottavat ja pehmentävät hiuksia. Hiuksista tulee terveennäköiset ja -tuntuiset sekä silkinpehmeät ja kiiltävät. Jokaisesta tuotteesta löytyy lukemattomia tehoaineita - monipuolisten raaka-aineiden ansiosta voit samalla tuotteella muotoilla hiusta ja antaa hiuksille rakennetta, myös samalla hoitaa hiusta ja vahvistaa hiustenkasvua.

THE CHOICES WE MAKE

KEVIN. MURPHY välittää ympäristöstä ja se näkyy kaikista tekemistä valinnoista.
Käytetään kierrätysmateriaaleista tehtyjä, kierrätettäviä tai luonnossa hajoavia pakkauksia. Kulmikas pakkaustyyli vähentää kuljetuksessa tarvittavaa tilaa sekä pakkauksen valmistamiseksi tarvittavan muovin määrää.
Merkittävä osa pakkauksista on valmistettu kierrätetyistä vesipulloista. 
Tuotteiden raaka-aineet ovat lähtöisin tuottajilta, jotka käyttävät mikroviljelmiä, luonnonmukaisia kasvatusmetodeja ja ekologisesti kestäviä korjuutapoja.

KEVIN.MURPHY ei koskaan vahingoita testein eläimiä. Lisäksi vältetään käyttämästä raaka-aineita, jotka voisivat vahingoittaa eläimiä tai ympäristöä millään tavalla.
KEVIN MURPHY on hyväksytty PEOPLE FOR ETHICAL TREATMENT OF ANIMALS (PETA)- organisaation listalle suositeltuna eläinkokeettomana yrityksenä. Tämä koskee sekä KEVIN.MURPHY hoito- ja muotoilutuotteita, että Color Me by KEVIN.MURPHY -ammattilaisvärejä.

 
sassooon.jpg

VIDAL SASSOON

”Vidal Sassoon nousi kuuluisuuteen 60-luvulla leikattuaan Nancy Kwanille upean geometristen polkkaleikkauksen. Aiemmin naisten hiustyylit olivat olleet käytännössä mahdottomia ylläpitää ilman kampaajan apua. Sassoonin tarkat leikkaukset mahdollistivat kampauksen laittamisen itse. Tämä vapautti naiset aikaa vievästä hiustenlaitosta. ”

Yksinkertaisuus ja henkilökohtaisuus, simppeli filosofia pätee Sassoon- hiustuotteisiin, joiden on tärkeää olla tehokkaita ja tarkoituksenmukaisia.
Kausittain vaihtelevista hiustrendeistä riippumatta hiuksia tulee aina käsitellä oikeanlaisilla hoito- ja viimeistelytuotteilla  Ne tekevät hiuksistani terveet ja kiiltävät ja luovat pohjan värjäykselle, leikkaukselle ja muotoilulle.
Kun leikkaus on hyvin tehty, et tarvitse raskaita tuotteita hiustesi viimeistelyyn. Tuotteet antavat ”näkymätöntä” pitoa, hius jää liikkuvaksi ja loistavat!

Tuotteet ovat jaettu kolmeen kategoriaan ”kuivaus”, ”leikkaus esiin” ja ”pitoa ja kiiltoa”.
Vaivattoman ja tyylikkään lookin voi luoda pienelläkin tuotevalikoimalla. Hiustyypistä ja lähtökohdasta riippumatta tulos on aina kevyen tuntuiset, luonnollisen kiiltävät ja ilmavasti liikkuvat hiukset.  kaikkia tuotteita voi yhdistellä keskenään, saat aina räätälöidyn avun hiustesi parhaaksi.

Sassoon tuotteiden tuoksu on kirsikan ja mantelin yhdistelmä. Ripaus raikasta greippiä ja sydäntuoksuna  vesijasmiini herättää aistit. Pohjatuoksuna yhdistelmä valkoista mysliä ja vaniljatankoa.

 
Logo-sort_web.jpg

GHD-lämpömuotoilutuotteet

GHD valmistaa markkinoiden suosituimmat lämpömuotoilutuotteet!

Ghd:n suosio perustuu kahteen ominaisuuteen: laitteiden hellävaraisuuteen ja monipuolisuuteen. Tarkoin säädelty, kauttaaltaan tasainen lämpötila säilyttää hiusten kosteustasapainon ja estää niitä kuivumasta. Muotoilurautojen pinnoite tekee hiuksista sileät, kiiltävät ja pehmeät. Samalla laitteella suoristat, kiharrat ja taivutat, teet laineita, korkkiruuvia, tiukkaa ja loivaa kiharaa.

 
olaplex-logo-968px.png

Olaplex

Olaplex on alkuperäinen ja patentoitu kemiallinen keksintö ja kampaamoissa tarjottava uudenlainen lisäpalvelu, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. 

Kemiallinen ainesosa Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate pystyy yhdistämään hiuksen rikkoutuneet sidokset- kemiallisen käsittelyn aikana ja sen jälkeen- tehden niistä entistä vahvemmat, ilman silikoneja tai öljyjä. Olaplex on myös vegaaninen eikä sitä ole testattu eläimillä.

Olaplexia voidaan käyttää kaikkien kampaamoissa toteuttavien kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Olaplex Blond Multiplier No1 on hiusvärin, vaalennusaineen tai permanentin sekaan lisättävä tuote. Värin, vaalennus- tai permanenttiainen huuhtelun jälkeen hiukset hoidetaan Olaplex Bond Perfector No. 2:lla. Olaplex hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Kampaamokäsittelyjen välillä hiusten hyvinvointia ylläpitää kotona Olaplex Hair Perfector No.3 -tuotteella.